lørdag 24. april 2010

Motorhistorisk utstilling på Drage

Søndag 25. april invi- teres det til motor- historisk utstilling hos Martha og Sverre Sallaup på Drage i Aspa. Her på det romslige gardstunet vil alle besøkende få oppleve veteranmotorer og kjøretøy i mange forskjellige utgaver.


Den eldste motoren som kan oppleves er over 100 år, men på tross av alder så starter og går den sammen med et 20 talls andre stasjo- nærmotorer . Vi vil også få se utviklingen av traktorer fra de første som kom til bygda i 1920 årene og frem til dagens monstre. Rundt på tunet vil det også fylles opp med ulike personbiler og


andre nyttekjøretøy. Det vi også bli en egen barneavdeling der ungene får prøve seg på å starte gamle motorer med snorstart. Her vil også alle barns favo- rittraktor, GRÅTASS være til stede. Andre barneaktiviteter vil også dukke opp.


- For at stevnet skal bli vellykket er vi avhengig av at de som har motorer, kjøretøy eller andre gjenstander tar dem med slik at så mange som mulig får se og oppleve gammelt utstyr. Kanskje har du noe som en annen mangler for å få sine klenodier i brukbar stand?


Hvorfor ikke ta frem gammeltraktoren og fylle opp hengeren med gammelt utstyr og kom slik at alle får se og oppleve utstyret i et flott miljø.


På tunet vil det også bli servering av kaffe og bakels.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar